Skip to main content
Verkocht€ 250.000 k.k.
Verkocht
Werumeus Buninglaan 74, Waddinxveen
  • Bouwjaar: 1969
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • 86 m2Woonoppervlakte
  • 256 m3Inhoud

Verkocht

Starters opgelet!
Op zoek naar een centraal gelegen 3-kamerappartement met ca. 86m² woonoppervlakte en zonnig balkon? Grijp dan nu je kans!

Het complex is gebouwd rond 1969 en ligt centraal in Waddinxveen. Op korte afstand zijn diverse winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn het openbaar vervoer, scholen, ontsluitingswegen richting de grotere steden en natuurgebied ‘’Gouwebos’’ binnen enkele minuten te bereiken.

Aan de voorzijde van het complex is een openbaar parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Het complex is voorzien van 100 zonnepanelen. Deze zijn voor gemeenschappelijk gebruik van het complex. Daarnaast zijn er 3 zonnepanelen voor privé gebruik. De kosten voor de actieve VVE bedragen € 255,- dit is inclusief een voorschot voor de stookkosten (ca. € 58,44).

Bij binnenkomst in de centrale hal treft u de brievenbussen, intercom en de tweede afgesloten toegangsdeur. Vervolgens komt u in het trappenhuis met toegang tot de verdiepingen, lift en de toegangsdeur naar de bergingen.

Appartement:
U komt het appartement op de tweede verdieping binnen via de nieuw geplaatste voordeur.
In de ruime hal treft u de vernieuwde (2018) meterkast en een vaste kast, ideaal voor het opbergen van schoenen. Vanuit de hal is er toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, toilet met fonteintje, woonkamer en keuken.

De ruime en lichte woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is afgewerkt met een mooie sierlijst.

Vanuit de in 2018 vernieuwde keuken kijk je uit over de groene omgeving. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat en een oven. Tevens bevindt zich in de keuken de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het woning brede balkon op het westen. Hier kunt u genieten van de middag- en avondzon. De elektrische boiler (2014) is opgesteld in de slaapkamer aan de voorzijde.

De badkamer is eenvoudig ingericht, voorzien van inloopdouche en een wastafel.

Kortom dit appartement is een unieke kans, dus waar wacht u nog op.

Neem vandaag nog contact op om een bezichtiging in te plannen!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top