Skip to main content
Verkocht€ 425.000 k.k.
Verkocht
Ridderbuurt 46, Boskoop
  • Type woning: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1970
  • Aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 5
  • 96 m2Perceeloppervlakte
  • 186 m2Woonoppervlakte
  • 658 m3Inhoud
Uitkijken over rivier “de Gouwe”! Wat een heerlijk plekje is het hier om te wonen. Kijken naar de langs varende boten, de gezelligheid van de buurt, het dorp op korte afstand en de mogelijkheden van deze hoekwoning met 186m² woonoppervlakte.

Door het ruime souterrain met eigen entree is dubbele bewoning mogelijk of werkruimte aan huis.
U komt de woning binnen via een trap aan de voorzijde in de hal. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De woonkamer heeft een sfeervolle erker met uitzicht op De Gouwe, verder is er voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Het vroegere balkon is door de huidige eigenaren dicht gemaakt met glas. Een plek waar het hele jaar lekker gezeten kan worden en wat te zien is.

De nette keuken is vernieuwd in 2016 en ingericht met voldoende bergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde bereikbaar.

Terug naar de hal en naar de 1e verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is woningbreed met veel daglicht en praktische inbouwkasten. Vanuit deze slaapkamer is het balkon aan de achterzijde bereikbaar. Naast deze grote slaapkamer zijn er nog twee prima formaat slaapkamers aan de voorzijde, beide met toegang tot het inpandige balkon aan de voorzijde. Door de hoogte heeft u hier prachtig zicht op De Gouwe. De moderne badkamer is vernieuwd in 2019 en beschikt over een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.

Het souterrain is bereikbaar via de woonkamer. Een fijne ruimte met goede stahoogte en veel mogelijkheden. Door de inpandige garage is een eigen entree te realiseren waardoor dubbele bewoning of werkruimte aan huis goed mogelijk is.
De ruimte beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Voor de klusser is de werkbank al aanwezig. Ook de was-/stookruimte is hier gesitueerd. De HR combiketel is een Nefit.
Naast de diverse balkons is er voor de woning nog een klein terras te creëren.

De woning is gebouwd in 1970, heeft een woonoppervlakte van ca. 186m², een perceeloppervlakte van 96m², is voorzien van dubbel glas en spouwmuurisolatie.

Enthousiast geworden? Plan snel een bezichtiging!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top