Skip to main content
Verkocht€ 300.000 k.k.
Verkocht
Plankier 12, Boskoop
  • Bouwjaar: 1981
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • 103 m2Woonoppervlakte
  • 310 m3Inhoud
Ruim appartement met zonnig terras in het centrum van Boskoop! Met een eigen parkeerplaats en berging in de afsluitbare parkeergarage, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar een plekje voor uw auto en voldoende ruimte hebt om uw spullen op te bergen.

Welkom bij Plankier 12; een ruim appartement met circa 103m² woonoppervlakte, gelegen op de tweede verdieping in een goed onderhouden complex met een actieve VVE gebouwd in 1981.

Indeling
Gezamenlijke afgesloten entree van het complex met intercom, liftinstallatie en trappenhuis.
Entree van het appartement in de hal met meterkast en bergkast.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand.
Badkamer met ligbad en wastafel met meubel. Apart toilet.

De ruime living is verdeeld in een woonkamer en eetkamer. De eetkamer geeft toegang tot het ruime terras van circa 13m² gelegen op het zuiden.

De woonkamer beschikt over een sfeervolle open haard en geeft tevens toegang tot het terras.
De open keuken heeft een basis opstelling. Praktisch is de bijkeuken met aansluitingen wasmachine, droger en HR combiketel (Nefit – bouwjaar circa 2008).

Dit appartement bied u de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak te moderniseren.

De kosten voor de actieve VVE bedragen € 268,18 per maand.

Wij laten u graag de ruimte en mogelijkheden zijn tijdens een bezichtiging.

Bijzonderheden:
De niet bewonings-clausule en de No Risk clausule zijn bij deze verkoop van toepassing en de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij notariskantoor Limes Netwerk Notarissen te Hazerswoude Dorp (Notaris Mr. J. Wolterink).

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top