Skip to main content
Verkocht€ 295.000 k.k.
Verkocht
Noordvaartlaan 18, Hazerswoude-Dorp
  • Type woning: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1983
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • 88 m2Perceeloppervlakte
  • 91 m2Woonoppervlakte
  • 297 m3Inhoud

Verkocht

Starters en herstarters opgelet!

Bent u op zoek naar een fijne eengezinswoning in Hazerswoude-Dorp?
Maak dan kennis met Noordvaartlaan 18.

Deze tussenwoning is gelegen in een fijne en rustige straat. Parkeren kan op eigen terrein en de gehele woning is goed onderhouden. Vanaf hier bent u snel in het gezellige centrum én op de snelweg richting Den Haag, Leiden en Amsterdam.

Begane grond:
We betreden de woning via de entree. Hier vinden we de meterkast, een toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een fijne sfeer. De wanden zijn glad afgewerkt en er ligt een mooie houten vloer. De keuken is L-vormig opgesteld heeft een tijdloze uitstraling én is voorzien van diverse apparaten zoals een oven, elektrische kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Alle ingrediënten om een mooie maaltijd op tafel te zetten.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en de badkamer. Door het plaatsen van een dakkapel over een gedeelte van de woning heeft de kamer aan de achterzijde geen volledige schuine kap meer waardoor de kamer ruimer is geworden. De kamers zijn ca 3.43 m x 4.25 m en 2.88 m x 4.25 m groot. De geheel betegelde badkamer is netjes en ingericht met een douche, wastafel met meubel en toilet.

Tweede verdieping:
De voorzolder is heerlijk licht door het grote dakraam. Ook is hier de Vaillant cv-ketel geplaatst en zijn de aansluitingen van de wasapparatuur aanwezig. De zolderkamer heeft een mooi formaat en is ook voorzien van twee dakramen.

Tuin:
De bijna onderhoudsvrije tuin, met achterom, heeft zijn ligging op het westen en is leuk aangelegd. Er is ruimte om een gezellige zithoek te creëren waar u heerlijk kunt gaan genieten van de middag en avond zon. Ook is er een zonnescherm en buitenkraan aanwezig.

Aan de voorzijde van de woning is er genoeg ruimte om uw auto te parkeren. Ook is er een berging aanwezig van ca. 5 m². Ideaal om uw fiets te stallen.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1983
Woonoppervlakte: 91 m²
Geïsoleerd vanuit de bouw en voorzien van dubbel glas.

Kortom een hele fijne woning welke u zonder te veel aanpassingen kunt betrekken.

U bent van harte welkom om deze woning te bezichtigen. Wacht niet te lang met het plannen van een afspraak, dan zien we u snel.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top