Skip to main content
Verkocht€ 245.000 k.k.
Verkocht
Mendelweg 19, Boskoop
  • Bouwjaar: 1970
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 1
  • 61 m2Woonoppervlakte
  • 150 m3Inhoud

Verkocht

Mendelweg 19; een unieke kans voor starters of woningzoekende die kleiner willen gaan wonen! Dit 3-kamer appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving met vrij uitzicht op het water en op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Dit keurig afgewerkte appartement heeft een eigen parkeerplaats en het mede gebruik van een afsluitbare fietsenberging.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig appartementencomplex met 12 woningen gebouwd in 1970. Het appartement is netjes afgewerkt en heeft vanuit de woonkamer en keuken een mooi uitzicht over water en achtergelegen groen. Het is hier heerlijk wonen.

De indeling is als volgt:

U komt het complex binnen in de centrale hal met trappenhuis. De entree van de woning is ruim en geeft toegang tot de slaapkamer, het kantoor, de vernieuwde meterkast, de woonkamer en de badkamer.

De woonkamer is mooi ruim en de wanden zijn netjes afgewerkt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. De keuken is parallel opgesteld en voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een afzuigkap. Hier zijn tevens de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de droger. Vanuit de keuken komt u op het balkon. Een heerlijke plek, mede door de ligging op het Westen en de rustige locatie.

Het gehele appartement is voorzien van een PVC tegelvloer met uitzondering van de hal en de badkamer.

De slaapkamer is van goed formaat, netjes afgewerkt en voorzien van een inbouwkast. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, wastafel, designradiator en toilet.
De tweede kamer is op dit moment ingericht als werkruimte welke ook is voorzien van een inbouwkast.

De servicekosten van de VvE bedragen circa € 230,- per maand (inclusief stookkosten). Warm water middels de eigen boiler (vernieuwd in 2019).

Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas en muurisolatie.

Dit fijne appartement is zeker een bezichtiging waard. Bel snel voor het maken van een afspraak, wij leiden u graag rond en vertellen u dan nog meer over dit leuke appartement.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top