Skip to main content
Verkocht€ 225.000 k.k.
Verkocht
Galerij 2, Boskoop
  • Bouwjaar: 1997
  • Aantal kamers: 3
  • 102 m2Woonoppervlakte
  • 408 m3Inhoud

Verkocht

Deze ruimte heeft mogelijkheden!

Handige starters opgelet! Dit voormalige winkelpand is te koop met bestemming wonen. Met een verbouwing is hier een ontzettend leuk appartement van te maken met uitzicht op De Gouwe.
Op zoek naar een bedrijfsruimte? Met toestemming van de Gemeente zijn ook hier mogelijkheden voor.

Gelegen op de begane grond met een oppervlakte van 102 m².
Onderdeel van het goed onderhouden complex ‘Buckiscope’ met een actieve/gezonde VVE. Het centrum van Boskoop bevindt zich op loopafstand.

Indeling
Entree aan de voorzijde. Grote ruimte met volop daglicht en leuk uitzicht op de hefbrug en De Gouwe.
Hal met toegang tot het toilet en twee kamers.

De kosten voor de actieve VVE bedragen € 231,03 per maand. Het complex is gebouwd in 1997; beschikt over goede isolatie en volledig dubbel glas.
Op zoek naar een pand met mogelijkheden? Bel ons voor een bezichtiging!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top