Skip to main content
Verkocht€ 198.000 k.k.
Verkocht
Linnaeusweg 76, Boskoop
  • Bouwjaar: 1963
  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • 63 m2Woonoppervlakte
  • 223 m3Inhoud

Verkocht

Op zoek naar een appartement? Bent u een starter óf wilt u weer kleiner gaan wonen?

Op de hoek van de begane grond van dit appartementencomplex bieden wij u deze 2-kamer woning met ruime berging en een terras op het zuiden aan. Dit kleinschalige complex ligt in een rustige en groene omgeving, op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Achter het complex ligt het recreatiegebied “het Gouwebos” waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en vissen. Vanuit de achterzijde van het appartement kijkt u uit op de gemeenschappelijke en fraai aangelegde binnentuin.

Indeling:
U komt het complex binnen in de centrale hal met trappenhuis en met bergingen. De berging bij deze woning is extra ruim, te weten ca. 3,50 x 3,10 meter en beschikt over elektra.
Entree van de woning op de begane grond:
Hal met twee vaste kasten en meterkast (2 groepen). Vanuit de hal bereikt u de slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. De woonkamer is ruim (ca. 9,64 meter x 3,60/2,25 meter) en licht. Een knusse ruimte met een bio-ethanol haard en grote ramen, uitkijkend over de straat en de binnentuin.
De aangrenzende grijze keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. De koelkast met vriezer staat los in de keuken en wordt ter overname aangeboden. Tevens staan in de keuken de wasmachine en droger opgesteld. Vanuit de deur in de keuken komt u op het terras.

Het terras is op het zuiden gelegen, hier kunt u nagenoeg de hele dag in de zon van een verfrissend drankje genieten. Direct achter het terras bevindt zich de mooi aangelegde, gemeenschappelijke binnentuin. In de vaste kast naast het terras staat de c.v.-ketel (bouwjaar ca. 2011) opgesteld.

De ruime slaapkamer is aan de voorkant van de woning gelegen en beschikt over een vaste kast. De royale badkamer is geheel betegeld en voorzien va een wastafeltafelmeubel, douche, radiator en zwevend closet. De wanden van het appartement zijn voornamelijk voorzien van spachtelputz. De vloer is voorzien van laminaat.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1963. Woonoppervlakte ca. 63 m2.
Woning is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas.
Gelegen op de begane grond met een groene gemeenschappelijke tuin.
De service kosten bedragen ca. € 140,- per maand.

Kortom: Een ideale woning waar u op uw eigen terras nagenoeg de hele dag van de zon kunt genieten. Ook in huis schijnt altijd de zon doordat de woonkamer aan drie zijden raampartijen heeft.
Natuurlijk kunnen wij u nog veel meer vertellen, maar dat doen wij graag tijdens een bezichtiging. Bel snel, wij zien u graag bij de Linnaeusweg 76.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top