Skip to main content
Verkocht onder voorbehoud€ 232.500 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Emmakade 67, Boskoop
  • Type woning: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1938
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Buitenruimte: Achtertuin op het zuidwesten
  • 95 m2Perceeloppervlakte
  • 74 m2Woonoppervlakte
  • 296 m3Inhoud

Verkocht onder voorbehoud

Ben je in Boskoop op zoek naar een woning die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten en niet bang voor een flinke verbouwing? Dan is deze hoekwoning aan de Emmakade 67 je kans!

De woning is gebouwd in 1938, vertoont scheefstand, dient gemoderniseerd te worden, verwarming door middel van gaskachels en heeft achterstallig onderhoud.

Als de verbouwing achter de rug is, woon je in een kindvriendelijke wijk. Het gezellige centrum van Boskoop ligt op korte afstand, net als diverse scholen, NS-stations, Bentwoud, sportvelden, Gouwebos en de bekende IJssalon Janssen.
Boskoop ligt erg centraal ten opzichte van diverse grotere steden zoals Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Binnen 10 minuten ben je al op de snelweg richting Utrecht, Rotterdam of Den Haag.

We nemen je mee door de woning:
Bij binnenkomst in de hal tref je de meterkast en heb je toegang tot de eerste verdieping en woonkamer.
Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer met uitzicht over het water en sfeervolle gaskachel. Vanuit de woonkamer kom je in de eetkamer, hier heb je via de openslaande deuren (kunststof 2006) toegang tot de achtertuin. Met het realiseren van een uitbouw kun je een open keuken en een gezellige eethoek creëren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en vliering.
De twee slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. De badkamer is eenvoudig ingericht met een douche en wastafel. De vliering heeft een stahoogte van 2.47m en is voorzien van een Velux dakraam. De ideale plek voor het opbergen van spullen of in te richten als extra slaapkamer.

Tuin:
De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en heeft een achterom. Hier is een heerlijke tuin van de maken om te genieten van de lange zomeravonden. De berging in de achtertuin is aan vervanging toe.

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en van deze hoekwoning jouw droomwoning te maken? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging dan laten wij je de mogelijkheden zien!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top