Skip to main content
Verkocht€ 395.000 k.k.
Verkocht
Dorpsstraat 67 G, Hazerswoude-Dorp
  • Bouwjaar: 2003
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • 89 m2Woonoppervlakte
  • 265 m3Inhoud
Op zoek naar een ruim appartement in het hart van de dorpskern van Hazerswoude-Dorp?

Dan is dit dé uitgelezen kans! Dorpsstraat 67g is een mooi 3-kamer appartement met een zonnig inpandig terras op het zuiden. Het appartement is gelegen in het gebouw ’t Regthuys. Het complex is gebouwd in 2003 en is voorzien van een lift, videofoon-installatie, gezamenlijke fietsenberging en er zijn voldoende parkeermogelijkheden bij het gebouw. Het ’t Regthuys heeft een royaal opgezet atrium waar u met andere bewoners gezellig bij elkaar kunt komen.

Via de centrale entree komt u bij het atrium. Direct aan de rechterzijde bevindt zich het appartement.

U betreedt de diepe hal van waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken in dit appartement: de woonkamer met open keuken, de twee slaapkamers, de badkamer en separate toiletruimte en de technische ruimte met de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit bj ca. 2021) en wasapparatuur.

De woonkamer met open keuken is ruim en door de diverse ramen heerlijk licht. De zonwering zorgt in de zomer voor een koele kamer. Vanuit de woonkamer betreedt u de op het zuiden gelegen buitenruimte, hier kunt u al vroeg in het jaar van het zonnetje genieten.
De keuken (bouwjaar) staat aan de achterzijde van de kamer opgesteld, is voorzien van een 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combioven en kastruimte.

Naast de woonkamer bevindt zich de hoofdslaapkamer. Hier komt u geen ruimte te kort; een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast kunt u hier met gemak kwijt.
De aan de andere zijde gelegen slaapkamer kan ook perfect als hobby- of werkkamer dienen. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de technische ruimte. De ruimte is ca. 6 m2 groot, hierdoor is deze ook goed geschikt als extra bergruimte.

De badkamer en toiletruimte: de badkamer is royaal, volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel. De separate toiletruimte is uitgevoerd met een zwevend closet en een fonteintje. Beide zijn goed onderhouden.
Naast de toiletruimte bevindt zich nog een extra provisiekast.

Bijzonderheden:
- Ten aanzien van het appartementengebouw ’t Regthuys geldt dat deze appartementen bestemd zijn voor mensen met een leeftijd van 55 jaar of ouder;
- Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren;
- De servicekosten bedragen ca. € 180,65 per maand;
- Het complex is goed geïsoleerd (woning heeft een energielabel A) en beschikt over een lift;
- Op de begane grond is er een gezamenlijke fietsenberging;
- Voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Wilt u graag verhuizen naar een ruim appartement in een heel fijn complex? Bel dan snel naar ons kantoor voor een bezichtiging. Wellicht maakt u binnenkort deel uit van dit gezellig bewoonde complex.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top