Skip to main content
Verkocht€ 169.000 k.k.
Verkocht
Wilde Wingerdlaan 151, Gouda
  • Bouwjaar: 1972
  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • 45 m2Woonoppervlakte
  • 157 m3Inhoud

Verkocht

Hé…ben jij op zoek naar een leuk appartement met vrij uitzicht en heb je geen zin om te klussen, dan is dit het ideale appartement voor jou.
Stop met zoeken en bel snel voor een afspraak.

De Wilde Wingerdlaan, gelegen in woonwijk Bloemendaal, ligt dichtbij uitvalswegen, sportaccommodaties, winkels en overige openbare voorzieningen. Het bouwjaar van het complex is 1972. Het modern afgewerkte appartement heeft een fijn balkon op het zuidwesten.

Je komt het complex binnen via het afgesloten entree door middel van intercom. De centrale hal is geheel gemoderniseerd. Hier tref je de trapopgang, lift, brievenbussen en toegang tot de inpandige eigen berging.
Het appartement is gelegen op de derde verdieping.

Indeling van het appartement:
Entree/hal met intercom, royale ruimte voor de jassen en schoenen. Meterkast met voldoende groepen, aardlekschakelaar en de badkamer. De wanden van de badkamer zijn geheel betegeld en de ruimte is ingericht met een douche, wastafel en toilet.

De zonnige woonkamer heeft grote raampartijen en een vrij uitzicht over water en groen. De wanden en vloeren zijn modern afgewerkt en ook de open keuken is van alle gemakken voorzien. Gezellig met vrienden aan de bar zitten of een hapje eten. Hier kan het allemaal. Vanuit de woonkamer stap je het zonnige balkon op.
Achter de keuken is er ruimte gemaakt voor de wasmachine en boiler. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Het appartement wordt verwarmt door middel van blokverwarming en warmwater door de boiler.

Je bent van harte welkom tijdens onze kijkmomenten.
Wees er snel bij, dan woon je misschien binnenkort in dit gezellige appartement.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top