Skip to main content
Verkocht onder voorbehoud€ 550.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Voorweg 15, Hazerswoude-dorp
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1972
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • 375 m2Perceeloppervlakte
  • 131 m2Woonoppervlakte
  • 516 m3Inhoud

Verkocht onder voorbehoud

Wat is er leuker dan een woning geheel naar eigen idee en smaak te verbouwen? Van dit leuke huis is een pareltje te maken.

Aan de rand van Hazerswoude-Dorp, met alle openbare voorzieningen op korte afstand, bieden wij u deze vrijstaande woning met ruime tuin én grote schuur aan. Een grote schuur welke ideaal is voor de motor of opslag en de perfecte ruimte om uw hobby uit te voeren. De combinatie van werken en wonen is hier ook heel goed mogelijk.

De woning is in 1972 gebouwd en altijd goed onderhouden. De begane grond verdieping is van beton en de woonoppervlakte is ca. 131 m². Dit is een goede start om de woning naar eigen wens te verbouwen.

In Hazerswoude-Dorp komt iedereen door de achterdeur naar binnen. Zo nemen wij u ook mee door de woning.

Bij binnenkomst in de bijkeuken vindt u de opstelplaats voor de wasapparatuur en de cv ketel (2019). Ook is er een ruime vaste kast. Naast de bijkeuken is de keuken welke ca. 6 jaar geleden is vernieuwd. De kastjes staan L-vormig opgesteld en er is een inductiekookplaat en afzuigkap geplaatst.

De hal heeft een centrale ligging in de woning. Vanuit de hal zijn de meterkast, de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer heeft door de grote raampartijen aan de voor- zij- en achterzijde van de woning een fijn lichtinval. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en ingericht met een wastafelcombinatie en inloopdouche.

Vanaf de royale overloop, waar ook twee ruime vaste kasten zijn gemaakt, kunt u in de vier slaapkamers komen. Alle kamers zijn eenvoudig afgewerkt. Een gedeelte van de raampartijen op de eerste verdieping zijn nog voorzien van enkel glas. Vanuit twee slaapkamers is de bergvliering bereikbaar. Deze is ca. 1.90 m. hoog en geheel beloopbaar.

Op naar buiten!
De tuin rondom de woning is eenvoudig aangelegd. Door de oppervlakte van het perceel is er altijd ergens een zonnig plekje te vinden voor een kopje koffie en het lezen van de krant.

Achterop het perceel staat een grote schuur van bijna 50m2. De schuur heeft een betonnen vloer, zadeldak bedekt met pannen en is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Echt een prachtige ruimte om te klussen of voor opslag.

Wij laten u graag deze leuke woning zien. Het is helemaal fantastisch als u eerst langs Voorweg 15 rijdt voordat u een bezichtiging met ons inplant. Zo kunnen we de echt geïnteresseerde mensen zoveel mogelijk de kans geven om de woning te bekijken.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top