Skip to main content
Verkocht€ 125.000 k.k.
Verkocht
Voorkade 67, Boskoop
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1912
  • Aantal kamers: 1
  • 78 m2Perceeloppervlakte
  • 56 m2Woonoppervlakte
  • 205 m3Inhoud

VerkochtWat is er leuker dan een karakteristieke woning geheel naar eigen idee en smaak te verbouwen? Van dit leuke huis is een pareltje te maken.

De foto’s geven een goed beeld, deze woning is een echt project. Door de diepte van de tuin is er ook mogelijkheid voor een aan-/opbouw. Na de verbouwing heeft u een prachtige woning op een mooie locatie met uitzicht op rivier “de Gouwe”.

Daarnaast ligt de woning op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Boskoop. Supermarkten, scholen, speeltuinen en het openbaar vervoer zijn dichtbij huis. Ook de uitvalswegen naar steden als Den Haag, Utrecht, Leiden en Amsterdam zijn hier niet ver vandaan.

Gebouwd in circa 1912 op een perceel van 78m² met een woonoppervlakte van 56m². De woning betreft een cultuurhistorisch waardevol bouwwerk.

Gaan uw handen hiervan jeuken? Neem dan zeker contact met ons op en we laten u graag de mogelijkheden zien.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top