Skip to main content
Verkocht€ 325.000 k.k.
Verkocht
Reijerskoop 195, Boskoop
  • Type woning: Twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1908
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Buitenruimte: Achtertuin op het zuiden
  • 335 m2Perceeloppervlakte
  • 111 m2Woonoppervlakte
  • 355 m3Inhoud

Verkocht

Een karakteristiek woonhuis! Dat is Reijerskoop 195.

De ligging in Boskoop-Oost is ideaal. Alle dagelijkse voorzieningen treft u op korte afstand en ook de grote steden zijn goed bereikbaar. De circa. 40 meter diepe tuin is fantastisch. Hier waant u zich in een paradijs. In het voorjaar en de zomer kunt u hier heerlijk van de zon en de mooie beplanting genieten. En ’s winters stapt u zo vanuit uw eigen tuin op het ijs.

Deze in circa 1908 gebouwde hoekwoning met 111m2 woonoppervlakte dient van binnen en buiten geheel te worden gemoderniseerd, met het voordeel dat dit naar eigen inzicht en smaak kan worden gedaan.
De indeling van de woning is als volgt:

Voorentree in de hal met meterkast. Ruime woonkamer welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Aan de achterzijde treft u de keuken met basis opstelling en grote schuifpui. Hierdoor is veel lichtinval ontstaan en heeft u een fraai uitzicht op de tuin.
Via de deur in de keuken bereikt u de tweede hal waar zich de toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping bevindt. Tevens is er een deur naar de tuin.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers met dakkapellen en bergruimte. Badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. Tevens bevinden zich op deze verdieping diverse bergkasten waarvan één met de HR c.v. combiketel.

Tot slot de tuin.

De tuin is géweldig. Altijd zon en heerlijk rustig gelegen. Hier kunt u tot in de late uurtjes van de zon en rust genieten. In de tuin staat een ruime houten berging en er is een achterom. Altijd al uw eigen kippen willen hebben of een plek waar uw kinderen zich volop kunnen uitleven? Hier kunt u uw droom werkelijkheid laten worden.

Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden van deze karakteristieke woning met een prachtige tuin te komen bekijken!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top