Object Informatie

Plasweg – vrijstaand punt dak

  • MOOI Wonen aan de Plasweg Waddinxvveen (10)
  • MOOI Wonen aan de Plasweg (4)
  • MOOI Wonen aan de Plasweg Waddinxvveen (9)
  • MOOI Wonen aan de Plasweg Waddinxvveen (8)
  • MOOI Wonen aan de Plasweg Waddinxvveen (11)
  • OVERZICHT
  • MOOI Wonen aan de Plasweg Waddinxvveen (6)
  • type C

Verkocht €550.000 v.o.n.
- Vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 802 m2 Woonoppervlakte 163 m2  Voeg toe aan favorieten Print

Word ‘verliefd’… !NOG 1 WONING TE KOOP!
MOOI Wonen aan de Plasweg is een fraai, kleinschalig woonwijkje aan de rand van Waddinxveen. Het is een bijzonder nieuwbouwproject, want wonen in het groen heeft hier een heel eigen betekenis. Er wordt een prachtig park aangelegd, dat bijna aan je achtertuin grenst. De landelijke bouwstijl zorgt ervoor dat MOOI Wonen aan de Plasweg écht anders is dan andere nieuwbouwprojecten.

MOOI Wonen ligt rustig en heel centraal: op korte afstand van de A12 en A20, zodat je snel op alle belangrijke plekken in de Randstad bent. Waddinxveen is bovendien heel gezellig. Het heeft veel mogelijkheden voor winkelen, werken en recreëren, maar ook een gemoedelijke sfeer en veel verenigingen.

De woning wordt casco opgeleverd. Er is geen meerwerk meer mogelijk!

Woningtype C

Een schitterend vrijstaand huis met schuine kap. De grote variatie aan woningtypes, bouwstijlen en materiaalgebruik geven MOOI wonen aan de Plasweg haar hoogwaardige uitstraling. Dit wordt echt een heel bijzonder stukje Waddinxveen. Dit vrijstaande huis heeft een schuine kap met diverse dakkapellen.

Kom aanrijden en parkeer uw auto op de eigen parkeerplaats naast de vrijstaande schuur. De zeer riante begane grond is verdeeld in een woonkamer en woonkeuken. Overal zijn grote verdiepingshoge ramen, waardoor u prachtig uitkijkt en geniet van een prettige lichtinval.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan één woningbreed. De badkamer is lekker ruim waardoor er ruimte is voor een ligbad en een douche. Het toilet is separaat. Uw wasmachine en droger kunt u kwijt in de aparte berging.

Plattegrond met locatie

Andere Objecten