Skip to main content
Verkocht€ 300.000 k.k.
Verkocht
Nieuwstraat 105, Boskoop
  • Type woning: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1920
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • 113 m2Perceeloppervlakte
  • 87 m2Woonoppervlakte
  • 348 m3Inhoud

Verkocht

In één van de gezelligste straten van Boskoop bieden wij u deze, in 2019 gemoderniseerde, karakteristieke jaren ‘20 woning aan. De woning heeft door de grote ramen een fijne lichtinval, een gezellige woonruimte met open keuken en beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping.

De huidige eigenaar heeft de woning in 2019 flink gemoderniseerd. Op de begane grond is er een betonnen vloer met vloerverwarming aangebracht. Er is veel aandacht besteedt aan het goed isoleren van de woning (energielabel B). De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Ook is er dubbel glas geplaatst. Daarnaast is ook de hele bedrading in de woning vernieuwd.

Deze woning ligt op loopafstand van het centrum van Boskoop. Boskoop zelf ligt zeer centraal in de Randstad en biedt u alle openbare voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Op de fiets kunt u het hele Groene Hart van de Randstad ontdekken.

Wij nemen u mee door de woning:
U komt de woning binnen in de hal met toegang tot de ca. 11,50 meter lange woon- en eetkamer. U ervaart direct het wow-gevoel. Het 3 meter hoge plafond en de authentieke kozijnen met glas-in-lood geven sfeer in deze woning. Het raam in de zijgevel geeft de kamer nog meer daglicht. De kamer is modern ingericht en aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken met keukenblok en een spoeleiland. De keuken heeft een moderne uitstraling en is ingericht met een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast, vriezer en een kokend waterkraan van Grohe. In de vaste kast onder de trap kunt u een hoop spullen kwijt. Hier staat ook de in 2019 geplaatste c.v.-ketel opgesteld (Intergas).

Vervolgens loopt u door het halletje naar de toiletruimte/wasruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de op het oosten gelegen achtertuin. Hier treft u ook nog een berging.

Vanuit de trap komt u op de 1e verdieping met twee prima slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 15 m². De kamer lijkt door de nokhoogte van ca. 3,40 meter extra ruim. Vanuit deze kamer kunt bij de bergvliering komen. Deze is ruim genoeg voor het opslaan van spullen.
In het midden van deze verdieping is de badkamer geplaatst. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend closet en een wastafel met meubel. Het dakkapel zorgt voor een mooie lichtinval en extra ruimte.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is door de houten balken extra sfeervol. De ca. 10 m² grote slaapkamer heeft een deur naar het platte dak van de uitbouw. Plaatst u hier nog een hekwerk, kunt u het dak ook prima als extra buitenruimte in gebruik nemen.
Bijzonderheden: Langs de achter- en zijgevel is een recht van overpad van toepassing. Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om deze karakteristieke woning met eigen ogen te komen bekijken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top