Skip to main content
Te koop€ 335.000 k.k.
Te koop
Kreeftstraat 34, Hazerswoude-rijndijk
  • Type woning: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1984
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • 155 m2Perceeloppervlakte
  • 93 m2Woonoppervlakte
  • 323 m3Inhoud

Te koop

Op zoek naar een leuke eengezinswoning met een diepe achtertuin? Wij bieden deze woning graag aan u aan!

In Hazerswoude-Rijndijk, met voorzieningen als scholen, winkels op korte afstand staat in de Kreeftstraat deze leuke woning. De wijk is kindvriendelijk en er zijn diverse speeltuintjes rondom de woning te vinden.

Als je de voortuin in stapt valt het direct op dat de tuin lekker groot is. Aan de voorzijde treft u de berging en ruim voldoende buitenruimte om in het zonnetje te zitten.

Bij binnenkomst in de hal is er een deur naar het toilet, de meterkast en de woonkamer. Vanuit de hal is er ook de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is geheel voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming. De trapkast is lekker ruim en aan de achterzijde is er toegang tot de tuin. De keuken treft u aan de voorzijde van de woning. De keukenkastjes staan L-vormig opgesteld en er zijn diverse inbouwapparaten geplaatst zoals een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. De koel/vriescombinatie staat los.

De eerste verdieping heeft aan de voorzijde een grote slaapkamer en aan de achterzijde twee kleinere slaapkamers. De badkamer is ingericht met een whirlpool bubbelbad met douche, wastafel met onderkast en tweede toilet. De wanden zijn geheel betegeld.

Via een vaste trap is er toegang tot de zolder. Er is een groot dakraam geplaatst en achter de knieschotten is er veel bergruimte. De CV ketel (bouwjaar 2007) is hier geplaatst en de aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier aanwezig.

De achtertuin is echt heel fijn. Door de extra lengte is hier een fijn plekje van te maken. Er is altijd wel een zonnetje in de tuin te vinden, dus relaxen, ontbijten of de krant lezen is hier altijd een optie! Aan de achterzijde is een houten chalet geplaatst voor extra opslag. De vijver blijft achter en is eventueel om te bouwen naar een zwembad (tijdens de bezichtiging vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden).

Komt u ook kijken? Wij laten u graag deze woning zien! Bel of mail voor een afspraak naar de Huizenbeurs.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De
Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie
van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top