Skip to main content
Verkocht€ 310.000 k.k.
Verkocht
Jan Campertlaan 16, Waddinxveen
  • Type woning: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1965
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • 143 m2Perceeloppervlakte
  • 109 m2Woonoppervlakte
  • 348 m3Inhoud

Verkocht

Altijd al in een hofje willen wonen?
Kom, kijk en ervaar hoe leuk dat is!

Aan de rand van Waddinxveen, met het Gouwebos, scholen, winkels en openbare voorzieningen op loopafstand bieden wij u deze leuke gezinswoning aan. Jan Campertlaan 16 te Waddinxveen ligt in een hofje met uitzicht over een speelveld. Gewoon volop gezelligheid! Het hofje is autovrij en doodlopend.

Bij binnenkomst in de hal ziet u de trapopgang, meterkast, trapkast en het toilet. De doorzon woonkamer is erg licht door de grote raampartijen. Er ligt een houtenvloer en de wanden zijn voorzien van behang.
De open keuken is L-vormig opgesteld en er zijn diverse inbouwapparaten geplaatst.
Via de keuken komt u in de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een inloopdouche en wastafel. Op de overloop is een grote vaste kast gemaakt.

Via de vaste trap komt u op de voorzolder waar de wasapparatuur staat opgesteld en de cv ketel (Intergas 2009) is geplaatst. Op zolder zijn ook twee prima slaapkamers gemaakt. Beide kamers hebben een dakkapel.

De achtertuin is van prima formaat. De tuin is recent geheel opnieuw aangelegd en er groeien diverse vaste bomen en planten. Achterop het perceel staat de stenen berging en via de poort is er toegang tot de achtergelegen poort.

Wij nodigen u van harte uit om deze leuke woning te komen bekijken. Bel of mail voor een afspraak dan zien we elkaar op Jan Campertlaan 16 te Waddinxveen.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De
Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie
van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top