Skip to main content
Te koop€ 499.000 k.k.
Te koop
Gouwestraat 16, Boskoop (1)
  • Type woning: Halfvrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1918
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Buitenruimte: Achtertuin op het zuiden
  • 221 m2Perceeloppervlakte
  • 236 m2Woonoppervlakte
  • 883 m3Inhoud

Te koop

In het centrum van Boskoop bieden wij u deze karakteristieke woning aan. Een fraai pand, vol verrassingen en een heerlijke achtertuin om te genieten van de zon en een hapje te eten met vrienden.

Het voormalige bankgebouw is nu geheel ingericht als woning en heeft nog veel authentieke details. Glas in lood ramen, hoge plafonds en originele binnendeuren treft u hier nog allemaal. Natuurlijk heeft deze woning nog veel meer te bieden en dat vertellen wij u graag tijdens een bezichtiging.

De woning heeft twee voordeuren, waarvan er op dit moment één wordt gebruikt. In de hal, aan de rechter zijde, ziet u de meterkast en de deur naar de woonkamer.

De woonkamer is geweldig! De gehele kamer is voorzien van een gietvloer. Er is een verdeling tussen de eetkamer en woonkamer doordat de keuken in het midden is geplaatst. Precies in het midden van de kamer is een lichtstraat aangebracht. De keuken heeft L-vormig opgestelde kastjes en er zijn diverse inbouwapparaten geplaatst. Doordat de plafonds hoog zijn en door de vele raampartijen is de lichtinval in de kamer erg mooi. In de woonkamer is een fraaie haard geplaatst welke voor extra comfort en gezelligheid zorgt. Aan de achterzijde van de kamer zijn openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de bijkeuken waar de wasmachine en droger staan. Ook vanuit de bijkeuken kunt u in de achtertuin komen.

Aan de linkerzijde van de woning is de trapopgang naar de eerste verdieping. De lange statige trap is in originele staat. De eerste verdieping is ingedeeld met twee ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben originele glas-in-lood ramen en fraaie plafonds. Een pronkstuk is de schouw in de slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een dubbele wastafel. De ruimte is geheel betegeld. Het tweede toilet is separaat van de badkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers. Beide kamers hebben een brede dakkapel en kunststof kozijnen. Vanuit de kamers is er fraai uitzicht over het centrum van Boskoop.

Achter de woning is er een zonnige en ruime tuin. Het terras is onderheid. In de zomer kan van de pergola een overkapping gemaakt worden. Hier kunt u tot in de late uurtjes van de zon genieten.

Wij laten u graag deze fraaie woning zien. De gedachte dat u dit pand geheel naar eigen smaak en wens kunt inrichten en afwerken moet voor velen van u een droom zijn!

Bel snel voor een bezichtiging naar de Huizenbeurs. Telefoonnummer 0172-210747

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De
Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie
van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top