Skip to main content
Te koop€ 380.000 k.k.
Te koop
Dorpsstraat 69 G, Hazerswoude-dorp
  • Bouwjaar: 2003
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • 89 m2Woonoppervlakte
  • 265 m3Inhoud

Te koop

Op zoek naar een ruim appartement in de hart van de dorpskern van Hazerswoude-Dorp?

Dan is dit dé uitgelezen kans! Dorpsstraat 69g, een mooi 3-kamer appartement met een op het zuiden gelegen inpandig balkon. Het appartement is gelegen in het gebouw ’t Regthuys. Een gebouw welk is gebouwd in 2003 en is voorzien van een lift, videofoon-installatie, gezamenlijke fietsenberging en voldoende parkeermogelijkheden bij het gebouw. Het ’t Regthuys heeft een royaal opgezet atrium waar u met andere bewoners gezellig bij elkaar kunt komen.

Via de centrale entree komt u bij het atrium waar u door middel van de lift of de trapopgang het op de 1e verdieping gelegen appartement bereikt.

Via de galerij betreedt u de diepe hal van waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken in dit appartement: de woonkamer met open keuken, de twee slaapkamers, de badkamer en separate toiletruimte en de ruime technische ruimte met de opstelplaats van de c.v.-ketel (Vaillant bj ca. 2003), wasmachine en droger.

De woonkamer met open keuken is ruim en door de diverse ramen aan de achterzijde heerlijk licht. Via een deur in de woonkamer betreedt u de op het zuiden gelegen balkon, hier kunt u al vroeg in het jaar van het zonnetje genieten.
De keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling met een kunststof aanrechtblad.

De aan de galerijzijde gelegen slaapkamer is ook ideaal als hobby- of werkkamer te gebruiken. Tegenover deze kamer bevindt zich de technische ruimte met bergruimte. De op de achterzijde gelegen hoofdslaapkamer heeft contact met het balkon en is door de raampartij heerlijk licht.

De badkamer en toiletruimte: de badkamer is royaal, volledig betegeld en voorzien van een open douche, wastafel en zevend closet. Deze ruimte is via de hoofdslaapkamer en de hal te betreden. De separate toiletruimte is uitgevoerd met een zwevend closet en een fonteintje.

Verder is er een videofooninstallatie aanwezig en heeft de woning het Veilig Wonen politiekeurmerk.

Bijzonderheden:
- Ten aanzien van het appartementengebouw ‘’t Regthuys’ geldt dat deze appartementen bestemd zijn voor mensen
met een leeftijd van 55 jaar of ouder;
- De servicekosten bedragen ca. € 170,- per maand;
- Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex beschikt
over een lift.
- Op de begane grond is er een gezamenlijke fietsenberging;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.
- Volledig geïsoleerd.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare zonweringen.

Bent u geïnteresseerd? Bel dan snel naar ons kantoor voor een bezichtiging en wellicht mag u zich de nieuwe bewoner van dit mooie appartement noemen!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De
Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie
van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top