Skip to main content
Te koop€ 425.000 k.k.
Te koop
Breitnerlaan 23, Hazerswoude-dorp
  • Type woning: Geschakelde twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1973
  • Aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 6
  • 232 m2Perceeloppervlakte
  • 181 m2Woonoppervlakte
  • 680 m3Inhoud
  • 1 Garages

Te koop

Op zoek naar een woning met heel veel ruimte en een garage? Kom kijken naar Breitnerlaan 23 in Hazerswoude-Dorp en ervaar of dit uw droomhuis kan worden.

Zoals u op de foto’s ziet is het hier mogelijk om de gehele woning naar eigen smaak en wens af te werken en in te richten. Een leuke uitdaging voor de handige mensen onder ons.

Bij binnenkomst in de hal ervaart u al ruimte. De spiltrap naar de eerste verdieping en de ruimte voor de garderobe zijn perfect. Ook is in de hal het toilet te vinden. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkeuken en de lichte woonkamer. De woonkamer is L-vormig. Er ligt een plavuizenvloer en er staat een open haard. Aan de achterzijde is een schuifpui geplaatst waardoor u direct de tuin in kan lopen. De keuken is prima van formaat. Naast de keuken kunt u hier met gemak een eettafel in zetten. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping is erg geschikt voor een groter gezin. Er zijn vier grote slaapkamers en de badkamer te vinden. De slaapkamers boven de garage is voorzien van een dakkapel met enkel glas. De rest van de kamers heeft dubbel glas en houten kozijnen. De badkamer is geheel betegeld en er is een kwart ronde douche cabine geplaatst, een ligbad, tweede toilet, bidet, dubbele wastafel en een design radiator.

Via de vaste trap komt u boven op de zolder. Hier ziet u de ruime slaapkamer, waar met gemak twee kamers van gemaakt kunnen worden. De technische ruimte is te bereiken vanaf de voorzolder. Hier is de opstelplaats voor de was apparatuur en de CV ketel is hier geplaatst (Nefit Topline bouwjaar ca 2009) en als laatste het derde toilet en een kleine badkamer.

De achtertuin is gedeeltelijk bestraat en er groeien diverse vaste bomen en struiken. De garage is aan de zijkant van de woning gemaakt. Via de garage komt u ook weer in de achtertuin. De garage is nu niet van binnenuit bereikbaar maar dit is wel mogelijk. Voor de garage is er de mogelijk tot parkeren op eigen terrein.

Bent u handig met hamer en zaag of gewoon zin om een woning helemaal naar uw eigen wens op te laten knappen mag u deze woning niet missen.
Komt gerust kijken, wij laten u graag deze woning zien.

Deze woning wordt verkocht door een bewindvoerder. Wij nemen in de koopovereenkomst de asbestclausule, ouderdomsclausule en niet bewoners clausule op.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top