Skip to main content
Verkocht€ 335.000 k.k.
Verkocht
Tuinstraat 57, Boskoop
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1925
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Buitenruimte: Achtertuin op het oosten
  • 111 m2Perceeloppervlakte
  • 88 m2Woonoppervlakte
  • 295 m3Inhoud

Verkocht

Een absolute buitenkans! Een goed onderhouden en gemoderniseerde vrijstaande woning aan de Tuinstraat. Te midden van de groene kwekerijen en tuinen van Boskoop en ligt tóch dichtbij alle voorzieningen. Het centrum van Boskoop is nabij en de uitvalswegen richting Alphen a/d Rijn, Gouda en grote steden zijn goed bereikbaar.

De woning ligt voor en achter vrij, er bestaat zelfs de kans om een extra stuk grond achter de woning bij te kopen.

De afgelopen jaren is de woning flink beetgepakt en zijn o.a. alle water-, elektra- en gasleidingen vervangen, een nieuwe groepenkast geïnstalleerd, een centrale verwarming met HR combiketel aangelegd, de keuken en badkamer geheel vernieuwd en is de woning op allerlei manieren gemoderniseerd. Kortom; een instapklare woning op een prachtige locatie!

We nemen je graag mee door de woning:

Door de dubbele boerendeur stap je de ruime entree en gang binnen, waar direct het sfeervolle balkenplafond opvalt. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de kelder, waar zich o.a. de groepenkast bevindt. De ca. 3 meter hoge, ruime en zonnige woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde grote ramen met vrij uitzicht in beide richtingen. Ook hier valt het rustieke balkenplafond gelijk op. De wanden zijn glad gestuct en op de vloer ligt laminaat.

De keuken en badkamer bevinden zich in de aanbouw van de woning. In de keuken staat een 5-pits gasfornuis met wokbrander en ruime oven. Het aanrechtblad van de keuken is van eiken/fineer. Naast de kastruimte is er ook nog een vaste kast, welke extra bergruimte biedt. Hier kun je met gemak al je voorraad in kwijt.
Tevens staat in de keuken de wasmachine opgesteld. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken waar de HR combiketel (bj. ca. 2014) staat opgesteld. Door middel van de schuifdeur bereik je de geheel betegelde badkamer welke gedeeltelijk voorzien is van vloerverwarming, een regendouche met waterfilter en een zwevend closet.

Via de achterdeur betreed je de knusse tuin.

We gaan naar boven. Bovenaan de trap aangekomen sta je direct in een prachtige open ruimte welke als werk- of slaapkamer kan dienen. Deze ruimte is voorzien van twee inbouwkasten met veel ruimte voor bv. kleding en andere spullen. Het vrije uitzicht op de toekomstige Belevingstuin (“Tuinen van Boskoop”) is prachtig.

Door de grote schuifdeur komen we in de tweede eveneens ruime en hoge (plafondhoogte is ca. 3.30 meter) werk- of slaapkamer, waar zich ook de deur naar het dakterras bevindt. Het raam en de deur bieden vrij uitzicht over de kwekerijen. Het dakterras is ruim, hier kun je volop genieten van het uitzicht en een heerlijk verkoelend drankje.

In beide ruimtes op de eerste etage is een isolerende ondervloer gelegd waarop een vloer naar wens gelegd kan worden. Er is gekozen voor twee grote hoge ruimtes op de eerste etage, maar deze zijn uiteraard ook anders in te delen. Met het plaatsen van een dakkapel kun je hier ook met gemak nog een badkamer realiseren.

De tuin…. Deze ligt beschut en heeft een vlonder aan het water. Met een vijvertje en enkele altijd groene planten en boompjes is het echt genieten hier! De zwanen, eenden, futen, meerkoetjes en vissen in de sloot maken dit een heerlijke plek om te ontspannen. Met een bootje of op de schaats kun je vanuit de tuin op ontdekking over de Boskoopse wateren!

Via de poortdeur komen we in de poort met voldoende ruimte voor containers en fietsen, zodat deze niet in de tuin hoeven te staan.

Extra stuk tuin van 200m2:

Wat deze woning tot een ware BUITENkans maakt: de tuin kan binnenkort uitgebreid worden met een extra stuk grond van ca. 200 m2. De kwekerij die nu op de tegenover gelegen grond gevestigd is, stopt ermee en met de gemeente is een bestemmingsplan gemaakt waardoor bewoners van de Tuinstraat binnenkort de mogelijkheid aangeboden krijgen om hiervan een stuk te kopen. De verwachting is, dat eind 2022/begin 2023 de definitieve mogelijkheden bekend zijn.

Kenmerken:

• Karakteristieke, vrijstaande woning met tuin aan het water en blijvend vrij uitzicht;
• Bouwjaar ca. 1925, Woonoppervlakte ca. 88 m2 , perceeloppervlakte ca. 111 m2;
• Nagenoeg volledig voorzien van dubbel glas;
• Hardhouten kozijnen en deuren
• Steenwol dakisolatie;
• Veel privacy in een rustige straat in prachtige groene buurt;
• Dichtbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, scholen, bibliotheek, winkels en uitvalswegen;
• Mogelijkheid om een achtergelegen stuk grond van ca. 200m2 bij te kopen.

Geen twijfel over mogelijk! Deze woning is zeker een bezichtiging waard. Bel snel voor een bezichtiging, we leiden je graag rond.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top