Skip to main content
Verkocht€ 625.000 k.k.
Verkocht
Sleutelbloem 7, Hazerswoude-dorp
  • Type woning: Twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 2019
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Buitenruimte: Achtertuin op het zuiden
  • 289 m2Perceeloppervlakte
  • 168 m2Woonoppervlakte
  • 692 m3Inhoud
  • 1 Garages

Verkocht

Wat een fijne plek om te wonen!

Middenin de nieuwe woonwijk “Weidelanden” hebben wij deze mooie, ruime en modern afgewerkte twee-onder-een-kap woning in de verkoop gekregen. Een unieke kans om in een gezellig dorp te wonen maar wel met diverse grote steden op korte afstand zodat werken, uitgaan en studeren allemaal geen probleem is.
jklHazerswoude-Dorp ligt middenin het Groene Hart van de Randstad. Het fijne is dat Hazerswoude nog het echte dorpse karakter heeft en vooral de rust en ruimte om naar hartenlust te fietsen of wandelen.

Natuurlijk vertellen wij u graag meer over deze woning. Leest u mee?

Aan de voorzijde komt u via de brug uw eigen perceel op en loopt u via het pad naar de voordeur. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer, het toilet en de meterkast (12 groepen en aardlekschakelaar). De fraaie woonkamer is aan de achterzijde…..uitgebouw en geeft prachtig uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin. De vloer is afgewerkt met een minerale gietvloer voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met stuk.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken geplaatst. Door de prima indeling is er ruimte voor veel luxe zoals een koelkast, stoomoven, combi oven, vaatwasser, vijf pits gaskooktoestel inclusief een wok brander en een afzuig unit. Voor een grote eettafel is ruimte genoeg bij de keuken.

De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers, badkamer en separaat toilet ruimte. De master bedroom aan de voorzijde is over de gehele breedte van de woning gesitueerd. De openslaande deuren met het Franse balkon en de grote raampartijen zorgen voor een prettig lichtinval. Aan de achterzijde van de woning treft u de andere twee slaapkamers. De inpandige badkamer is geheel betegeld en ingericht met een royale inloopdouche, brede wastafel, twee kolomkasten en Kastruimte onder de wastafel. Het tweede toilet op deze verdieping is separaat van de badkamer.

En dan de zolder. Wat een prachtige ruimte. Nog naar vrije keuze in te delen als slaap- of werkkamers. De CV ketel en het unit voor de mechanische ventilatie zijn hier geplaatst. Ook de zolder heeft veel lichtinval door de ramen in de kopse gevels.

Zelden kunnen wij u zo’n fraai aangelegde en goed onderhouden tuin laten bewonderen. Hier is met veel vakmanschap en kennis aan gewerkt. Er is drainage aangelegd, een gedeelte bestraat en er groeien diverse aparte bomen en planten. De hardhouten schutting zorgt voor ruim voldoende privacy zodat u heerlijk in eigen tuin kunt genieten van de zon.

De stenen garage is bereikbaar vanuit de achtertuin door middel van een loopdeur en aan de voorzijde met een handmatig bedienbare deur. Aan de achterzijde van de woning liggen zes zonnepanelen op het dak.

Deze fraaie twee-onder-een-kap woning is opgeleverd in 2019 en heeft een inhoud van 692 m3 , het woonoppervlak is 168 m2 en het perceel is 289 m2 groot.

Natuurlijk kunnen wij u nog veel meer vertellen maar deze woning kunt u het beste zelf komen bekijken en bewonderen. Maak een afspraak voor een bezichtiging op telefoonnummer 0172-210747.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend.
Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.
Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De
Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie
van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top