Skip to main content
Verkocht€ 285.000 k.k.
Verkocht
Roemer Visscherstraat 7, Waddinxveen
  • Type woning: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1963
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • 144 m2Perceeloppervlakte
  • 90 m2Woonoppervlakte
  • 283 m3Inhoud

Verkocht

In een fijne en rustige woonwijk ligt deze tussenwoning welke geheel naar eigen wens gemoderniseerd kan worden.
De woning is in de afgelopen jaren keurig onderhouden en met veel plezier bewoond door de eerste eigenaar.
De ligging is goed met op korte afstand het Gouwebos, scholen, winkels en het nieuwe centrum van Waddinxveen. De woning beschikt over 90 m2 woonoppervlakte en 144 m2 perceeloppervlakte.

Begane grond
Voorentree, hal met meterkast, trapopgang met trapkast en toilet. Lichte woonkamer door de grote raampartijen en een sfeervolle open haard.
De dichte keuken kan eenvoudig open gemaakt worden en betrokken bij de woonkamer.
Via de keuken toegang tot de achtertuin.
De tuin is heerlijk ruim, zonnig en voorzien van een stenen berging en achterom.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers en badkamer met douche en wastafel.
Wilt u een grotere badkamer? Dit kan in één van de slaapkamers. Alleen een extra toilet boven? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping
Voorzolder met c.v. ketelopstelling en bergruimte. Slaapkamer met brede dakkapel. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde kunnen hier eenvoudig twee slaapkamers gerealiseerd worden.

Wij nodigen u van harte uit om deze fijne woning te komen bekijken en vertellen u graag de mogelijkheden.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top