Skip to main content
Verkocht€ 310.000 k.k.
Verkocht
Roemer Visscherstraat 14, Waddinxveen
  • Type woning: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1964
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Buitenruimte: Achtertuin op het westen
  • 144 m2Perceeloppervlakte
  • 92 m2Woonoppervlakte
  • 303 m3Inhoud

Verkocht

Centraal in Waddinxveen met het Gouwebos, scholen, winkels en openbare voorzieningen op loopafstand bieden wij u deze leuke tussenwoning aan.
De woning beschikt over 92 m2 woonoppervlakte en ligt op een ruim perceel van 144 m2 met een zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Binnenkomst in de hal met meterkast, trapopgang met trapkast en het toilet. De doorzon woonkamer is erg licht door de grote raampartijen.
Er ligt een kurkvloer en de wanden zijn netjes afgewerkt.
De open keuken is L-vormig opgesteld met de volgende inbouwapparatuur; koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.
Via de keuken komt u in de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers waarvan twee met vaste kastruimte en de badkamer.
De badkamer is vernieuwd in 2015 en ingericht met een douche en wastafel.
Op de overloop is een grote vaste kast gemaakt.

Via de vaste trap komt u op de voorzolder met wasmachineaansluiting en opstelling van de cv ketel en zonneboiler.
Door de dakkapel is een goede slaapkamer ontstaan met bergruimte en een extra dakraam.

De achtertuin is van ruim formaat.
Achterop het perceel staat de stenen berging en er is een achterom.
Het zonnescherm is geplaatst in 2020.

Wij nodigen u van harte uit om deze leuke woning te komen bekijken. Bel of mail voor een afspraak dan zien we elkaar op de Roemer Visscherstraat 14!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Back to top