Skip to main content
Te koop€ 489.000 k.k.
Te koop
Dorpsstraat 197, Hazerswoude-Dorp
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1932
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • 317 m2Perceeloppervlakte
  • 145 m2Woonoppervlakte
  • 595 m3Inhoud
  • 2 Garages

Te koop

*** U bent van harte welkom om deze woning tijdens de landelijke Open Huizen Dag op 1 oktober te bezichtigen van 11:30 uur tot 12:30 uur.***

Wat is er leuker dan een karakteristieke woning geheel naar eigen idee en smaak te verbouwen? Van dit leuke huis is een pareltje te maken.

Aan de rand van Hazerswoude-Dorp tegenover de prachtige Engelbewaarderskerk, met alle voorzieningen op korte afstand, bieden wij u deze vrijstaande woning met zonnige tuin, ruime kelder, inpandige garage en losse garage aan. De combinatie van werken en wonen is hier heel goed mogelijk.
De woning is in 1932 gebouwd en aan de buitenzijde keurig onderhouden. De binnenzijde is nog in originele staat maar biedt door het woonoppervlak van 145 m² heel veel mogelijkheden.

Entree aan de voorzijde in de hal met meterkast en vestibule. Wat direct opvalt zijn de hoge plafonds van bijna 3 meter.
Rechts de woonkamer met sfeervolle erker met glas-in-loodramen. De woonkamer is te vergroten door de achtergelegen inpandige garage erbij te betrekken.
De woning is levensloopbestendig door een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Aan de achterzijde bevindt zich op dit moment de ruime keuken. Door de slaapkamer aan deze ruimte te voegen kan er een riante woonkeuken gecreëerd worden.
De bijkeuken is later aangebouwd en zorgt voor een praktische achterom naar de tuin.

Voor nog meer bergruimte komen we in de ruime, droge kelder van 13 m² met stahoogte.

1e verdieping: wat een hoogte (5 meter) en ruimte heeft deze verdieping. Er is hier zoveel mogelijk!
Denk aan meerdere slaapkamers, een badkamer, een bergvliering of juist slaapkamers met hoge nok. In 2010 zijn de dakkapellen vernieuwd met HR++ glas erin.

Op naar buiten!
De woning beschikt rondom over tuin waardoor er altijd zon en schaduw is. Er is een eigen oprit met parkeerplaatsen voor de garage van 15 m².

Bijzonderheden:
De niet bewonings-clausule en de No Risk clausule zijn bij deze verkoop van toepassing en de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij notariskantoor Limes Netwerk Notarissen te Hazerswoude Dorp (Notaris Mr. GHC van den Berg).

Wij laten u graag de mogelijkheden van deze leuke woning zien dus bel ons snel voor een afspraak!
Back to top